Så fordeles buco'ene i gryten. Det kan være nødvendig å røre et par ganger underveis, slik at ingenting setter seg fast på bunnen, men gjør det med vennlig hånd så buco'ene ikke går i stykker
1. Kalveskankene skal være fra den midterste og mest kjøttfulle delen av skanken(okse kan til nød brukes, men prøv å unngå det, den må småputre i 5-6 timer
Ossobuco alla milanese, my way (monfoodblog. A classic Hungarian recipe from “God Mat Fra Hele Verden” (Delicious Food From All The World) published by Schibsted in 1971
Jeg skulle egentlig lage «Ossobuco» , italiensk rett, men man bruker kalvkjøtt. . Slow cooking er en av det beste metoden når det gjelder kjøtt med bein og du får veldig mye smak ut av retten
OssoBuco in bianco og indrefilet med rødvinsglasert løk er gode matfølger til Adelina, og omvendt. De er ikke bare bråkete rebeller som har kvapsete vin, tvertimot har de mange svært gode viner som du vil ha stor glede av å drikke
Oppskriften som vant var nettopp OssoBuco, en rett som trenger 4 timer i ovnen før den er ferdig. For en tid siden var jeg så heldig å vinne en konkurranse om gryteretter på Matbloggsentralen