) OREOKAKE Du trenger ca 450 gr OreokjeksJeg bruker to pakker med glutenfrie kjeks fra Coppenrath – Double Cooky (selges bl. 2 pk myknet Tine kremost naturell(eller 1 pk Phildelphiaost) 2,5 dl melis3,5 dl pisket kremfløte2,5 ss sukker1 pose sjokolademousse Lag en luftig og kremete masseav kremosten og melis Lag krem med sukker Ta halvparten av kremen og rør den forsiktig inn i den ferdige ostemassen Smør ostemassen over kakebunnen og legg oppi halvparten av kjeksene du har satt til side Sett i kjøleskap i 30 minutter Lag sjokolademoussen etter anvisning på posen Rør inn de siste kjeksene i moussen Smør massen over kaken og sett i kjøleskap ytterligere 1 time Legg et lag med krem på toppen til sluttog pynt med hva du måtte ønske
festkake, hjemmelaget is, is, iskake, iskake med oreo, iskake med oreobunn, oreo, oreo sandwich iskake, oreo-iskake, oreobunn til is, oreois, oreokake, sandwich iskake, sandwich kake
Jeg på at Rebekka Mæle hadde lagt ut en Oreokake oppskrift en gang. 2 bokser tine naturell kremost (event 1 pk filadelfia naturell kremost). 2 bokser tine naturell kremost (event 1 pk filadelfia naturell kremost)
125 g Tine kremost. 125 g Tine kremost. Fant denne oppskriften på Passion 4 Baking, og jeg er sikker på at denne kommer til å bli bakt flere ganger, for denne ble god