Kjøper alle slags nøttesmør og bruker det på yoghurt , i havregrøten og i desserter og kaker. Jeg var jo på tur i Gøteborg og alltid når jeg er på tur handler jeg MAT
De har fokus på brød og en global meny med inspirasjon og retter fra hele verden,. Og ikke minst å møte på mange hyggelige mennesker som virkelig inspirere med deres lidenskap
♥ Det hvite perlesukkeret som jeg har brukt på bollene du ser på bildet, har jeg kjøpt i Sverige. Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Jeg har også en del boller og kaker som er basert på fullkorn/sammalt fin spelt. Etter at smørlangeren min, "Tore på sporet", kom med et lass økologisk bokhvete produsert av en kompis i Sverige, har jeg brukt mye av dette frøet i de siste månedene
Jeg lagde denne dinosaur barnebursdags kaken påHele Norge Baker Søndagen som var. Kaken er bygd opp av to sachertorte bunner og sjokolademousse, samt en grønn smørkrem på utsiden
-) Jeg kjøpte boghvete mel når jeg var på handletur i Sverige, de har så mye bedre utvalg der synes jeg, men jeg tror du får kjøpt det på helsekost i Norge
Som jeg skrev på pirat kaken, så lagde jeg cupcakes av noe av røren. Og resten fikk min vennine som skulle flytte hjem til Sverige, så det ikke bare ble sønnen og barnehagen hans om fikk