På tide med julesilden. La oss begynne med den klassiske norske sursilden. Så er det bare å tilsette eplesidereddik, pepper, allehånde, nellik, sennepsfrø og laurbærblad Godt Drikke
Sursild, øl og akevitt. Så er det bare å tilsette Tilsett eplecidereddik, pepper, allehånde, nellik, sennepsfrø og laurbærblad Godt Drikke
Gravet laks med sennepssausSursild. Gravet laks kan serveres med sennepssaus på en grov skive brød. Bland sammen sennep, sukker, salt og eddik TV2.no
Sennepsild med eple Å lage sin egen versjon av sennepsild er ikke vanskelig. Så om du liker søt eller sterk sennep, grov eller fin, er det bare å prøve å smake seg fram Spis Drikk Lev | matglede fra Sørlandet
Mungbønnepålegg Marinert ost, sursild og rødbetsild. Dijonsennep. Smak til med salt, pepper og sennep. Jeg tok meg visst en lang juleferie fra matblogging Suppe og Synd
Litt mer om krydder Det holder som oftest med ett stort eller to-tre mindre blader i en oppskrift til fire personer. Allenhånde brukes til svinekjøtt, fleskepølse, fet fisk, kjøtt- og kålsuppe og till sursildeksotisk mat