Gjeterens pai, er ovnsrett med kjøttsaus, dekket med et lokk av potetmos. Opprinnelig blir den laget med lammekjøtt, men i dag har jeg brukt kjøttdeig av storfe
På godt norsk, Hyrdepai. Grønnsakene kokes i dampen fra kjøttsausen mens paien står i ovnen. Paien er i 3 lag med kjøttsaus i bunn, et lag med grønnsaker, og et lag med potetmos
Shepherds pie - den orginale, med lammekjøtt og potet finner du oppskrift på her. Dette er en utgave med kjøttdeig av storfe og søtpoteter, som egentlig ikke er en potet,
I denne oppskriften benytter jeg storfekjøtt, men du kan egentlig bruke all type kjøtt du ønsker. Det er en pai med en kjøttsaus under og potetmos over
Denne paien kommer fra Storbritannia, fyllet er kjøttdeig av storfe eller lam og toppet med potetmos, det er vel strengt tatt ikke en pai men god er den
Lavkarbo versjonen av potetmosen smakte veldig likt på potetmos, jeg har her i oppskriften skrevet hvor mange gram jeg hadde av hver grønnsak, men dette kan du selvsagt velge selv utifra hva du liker og hvor lite karbo du vil ha i retten din
Lavkarbo versjonen av potetmosen smakte veldig likt på potetmos, jeg har her i oppskriften skrevet hvor mange gram jeg hadde av hver grønnsak, men dette kan du selvsagt velge selv utifra hva du liker og hvor lite karbo du vil ha i retten din
Shepherdspai . Posted by Torill Anita. Tweet. Så er det en ny uke igjen, og plutselig er det blitt april. April er favorittmåneden min, da blir vårtegnene mer synlige og sommeren kommer stadig nærmere