Eller som en variasjon til pizzaen på lørdag. Bland egg og melk i bolle og pisk litt med håndmixer. Rør tomatpuréen ut med vann og ha dette og resten av ingrediensene i stekepannen
Bearnaisesaus finner du oppskrift på her, hvis du vil lage den fra bunnen av, lag dobbel porsjon. Legg på revet ost og på toppen, rå biffstrimler, som er godt krydretmed biffkrydder
Denne oppskriften er både enkel og billig, men mest av alt god. Små kjøttboller tiner fort og har mange bruksområder, enten om det er pizza, pasta, eller bare en liten krydret godsak ved siden av fredagspilsen
Oppskriftene på Refritos og quesosaus finner du her. Om du har Wilmersburger revet pizzaost tilgjengelig så kan du gjerne bruke den isteden, da skal quesadillaene varmes etter at de er bygget sammen, slik at osten smelter
Dette er maten alle kan lage, fordi det egentlig ikke eksisterer noen oppskrift. Er det noe medkjøttdeig, eller storfe og svin så ville jeg generelt brunet det først
Strø over revet ost og ha over brunet kjøttdeig (krydretmed salt og pepper) og løk i tynne skiver. Selv om jeg aller helst lager pizzamed tynn bunn i pizzaovnen min, hender det at det frister mer med en pizzamed skikkelig tykk og luftig bunn
Jeg har laget den med spicy kjøttboller, men det er mulig å bruke godt krydret kylling også. Med å bruke salsa som pizza saus får du en litt annerledes pizza