Har man ikke dette går det fint å bruke en ostehøvel også. Squash pasta med rød pesto. I tillegg er det er bra måte å snike i seg mer grønnsaker på, og de vil gi enda mer energi enn pasta siden de er bedre for fordøyelsen får man ikke lyst til å ta seg en lur etterpå
Grønnpesto. Rød pesto. Pestoene oppbevares i kjøleskap, og holder seg godt i en drøy uke. Kjør alle ingrediensene, unntatt oljen, i en foodprosessor eller bruk stavmikser
Om du ikke vil lage juice først kan du mose/raspe grønnsakene i en kjøkkenmaskin, men da blir det mer vann fra grønnsakene, så da må du kutte ned på det tilsatte vannet i oppskriften
Kjør blenderen til du har en grønn fin "røre". Pesto er i tillegg til å være utrolig godt, veldig anvendelig og perfekt som smakstilsetter i mange ulike retter
Hummus lages av hovedsaklig kikerter, men det går fint å bruke andre ting også som for eksempel ulike typer bønner/ linser eller med grønne erter som i oppskriften dere får av meg i dag
Pasta penne kokt som anvist og rørt med grønnpesto, jeg bruker disse. Karbonadedeig stekt med hvitløk, gurkemeie, paprikapulver, spisskummin, salt, pepper og kanel
Du trenger ikke å følge slavisk etter de grønnsakene jeg har brukt til oppskriften, og bruk gjerne andre grønnsaker du har liggende tilgjengelig i kjøleskapet
Hell på sitronsaft og olje mens maskinen går, bland så i den finrevede osten og smak til med salt. ¾ dl pinjekjerner3 dl blader av grønn basilikum2-3 hvitløksbåter2 ss presset sitron1 ½ dl god oliven olje½ ts salt1 dl nyrevet parmasan
Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn