Pavlova med appelsin- og sitron curd – når kaka blir så god at mannen tar den med på trening…. Dermed prøvde jeg en ny variant, som ble godpå smak, men ikke tykk nok
La den avkjøle i ovnen med døren på gløtt. Veldig populært og kan varmt anbefales. Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Uansett er den et godt alternativ som dessert eller kaffekos på både varme og kalde dager. Om du har satt gradene riktig på bryteren og pavlovaen alikevell blir gyllen
Her fann eg ei kjempeenkel og kjempegodoppskriftpå eggekrem, og ikkje minst steg for steg oppskrift av korleis du lager pavlova visst du aldri har laga marengs før
Jeg har prøvd meg fram med litt forskjellige Pavlovaer, og mens jeg har holdt på, har jeg lurt på hva som skjer hvis man har i mer Maizena enn bare en spiseskje (som jeg har gjort i de andre oppskriftene)