Oppskrift på god sursild med sennepsfrø oppskrifter

Sursild

Sursild

Tenke at mat til mange tar litt lengre tid. Tilsett eplecidereddik, pepper, allehånde, nellik, sennepsfrø og laurbærblad

Fred’s sursild

Tusen takk til herlige Fred Iversen for at du ba meg hjem for å lage sursild kjøkket til kone Gro og deg selv, og takk for at du vil dele oppskriften
Tid for agurksylting

Tid for agurksylting

(oppskriften står posen). Den tar vi i en senere oppskrift. Neste dag skyller du dem, tørker dem godtmed et kjøkkenhåndkle og skjærer i skiver som bildene
Lag dine egne krydderblandinger..

Lag dine egne krydderblandinger..

Blandinger jeg har funnet opp selv, og som jeg har funnet oppskrift andre steder. Jeg har flere krydderblandinger som vi bruker ofte kjøkkenet mitt
På tide med julesilden.

På tide med julesilden.

Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen/ godfisk. La oss begynne med den klassiske norske sursilden. Sursild
NEDLAGT SILD MED BALSAMICO OG RØDBETER -

NEDLAGT SILD MED BALSAMICO OG RØDBETER -

Her kommer en oppskrift sild med balsamico, løk og rødbeter. TIL DENNE OPPSKRIFTEN TRENGER DU. Det er bare noen dager til julaften og tide å gå i gang med julesilden

Det er agurktid igjen!

(oppskriften står posen). Den tar vi i en senere oppskrift. Neste dag skyller du dem, tørker dem godtmed et kjøkkenhåndkle og skjærer i skiver som bildene
NEDLAGT SILD MED BALSAMICO OG RØDBETER

NEDLAGT SILD MED BALSAMICO OG RØDBETER

Her kommer en oppskrift sild med balsamico, løk og rødbeter. TIL DENNE OPPSKRIFTEN TRENGER DU. Balsamicosild, med løk og rødbeterDet er bare noen dager til julaften og tide å gå i gang med julesilden
Hjemmelaget sursild!

Hjemmelaget sursild!

Jeg har alltid brukt mammas oppskrift, men i år lagde jeg svigermors vri og den deler jeg med dere i dag
Sursild, øl og akevitt.

Sursild, øl og akevitt.

Sild er noe som har blitt spist her hjemme berget siden steinalderen. Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen/ godfisk
Sursild

Sursild

Sild er sunt å spise og ikke minst godtpålegg og kan varieres i det uenderlige. Sild hører hjemme til julefrokosten, og koldtbordet
Julelunch av de enkleste og de beste!

Julelunch av de enkleste og de beste!

Tørk sildefiletene godt og skjær dem i pene biter skrå. Kjøp en pakke med mørkt rugbrød og dander den ferdige silden dette

Litt mer om krydder

Det holder som oftest med ett stort eller to-tre mindre blader i en oppskrift til fire personer. Bruk den til fisk, kjøtt og desserter, når du vil fornye dine gamle oppskrifter