Tusen takk til herlige Fred Iversen for at du ba meg hjem for å lage sursildpå kjøkket til kone Gro og deg selv, og takk for at du vil dele oppskriften
(oppskriften står på posen). Den tar vi i en senere oppskrift. Neste dag skyller du dem, tørker dem godtmed et kjøkkenhåndkle og skjærer i skiver som på bildene
Blandinger jeg har funnet opp selv, og som jeg har funnet oppskriftpå andre steder. Jeg har flere krydderblandinger som vi bruker ofte på kjøkkenet mitt
Her kommer en oppskriftpå sild med balsamico, løk og rødbeter. TIL DENNE OPPSKRIFTEN TRENGER DU. Det er bare noen dager til julaften og på tide å gå i gang med julesilden
(oppskriften står på posen). Den tar vi i en senere oppskrift. Neste dag skyller du dem, tørker dem godtmed et kjøkkenhåndkle og skjærer i skiver som på bildene
Her kommer en oppskriftpå sild med balsamico, løk og rødbeter. TIL DENNE OPPSKRIFTEN TRENGER DU. Balsamicosild, med løk og rødbeterDet er bare noen dager til julaften og på tide å gå i gang med julesilden
Det holder som oftest med ett stort eller to-tre mindre blader i en oppskrift til fire personer. Bruk den til fisk, kjøtt og desserter, når du vil fornye dine gamle oppskrifter