På bloggen har jeg flere oppskrifterpå blåskjell, du finner dem HER. Dessverre spiser ikke mannen min noen former for skjell så det er ikke så ofte jeg lager det, men hadde det vært opp til meg hadde dette stått på middagsbordet ofte
Som eg nevnte i gårsdagens innlegg med oppskriftpå heimelaga, sukkerfri sweer chillisaus så hadde eg fleire middager der eg har brukt denne sausen, blant anna på ovnsbakt laks
Da blei de litt improvisering og testing på kjøkkenet, og retten ble til slutt veldig god. Vi fikk i helgen så lyst på litt skalldyr etter å ha sett en matrett på tv en kveld tidligere i uka
Først vil jeg sende en hilsen og si takk til dere som føller med på bloggen selv om jeg ikke en gang blogger, det er utrolig kjekt og jeg setter stor pris på det
bruk en skalldyrknekker og knekk klørne på hummeren. legg dette og krabbeskjellet på et fat. Server med loff, rundstykker og en deilig fransk hvitvin, som passer tilskalldyr
Ombord ble det også servert ferske reker, loff, salat, sitron, majones og chilisaus. Heldigvis klarte vi å få et bord på siden, så vi fikk den beste utsikten og muligheten til å ta bilder
I Norge får man ta grillingen på sparket når det først er en fin kveld, her hos oss må man vente til solen har gått ned ellers blir det for varmt å grille
Fargen på tapeten går ellers igjen i resten av interiøret og man føler en helhet når man kommer inn. Herlig woket kylling og grønnsaker med indonesisk chilisaus smakt til med kokosmelk