Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Jeg har lett på nettet etter en oppskrift til dette jernet, men etter mange mislykkede forsøk (ikke at det ikke ble godt, men det ble ikke belgiske vafler) satte jeg jernet på hylla
Det mest tidkrevende ved oppskriften er å bake søtpoteten myk og aromatisk. Disse vaflene med søtpotet er sprø utenpå og myke inni, fulle av deilig smak
Denne oppskriften er berenget for en liten frokost, så den holder til ca. Det er viktig at du ikke legger sukker og gjær oppå eller ved siden av hverandre
På jernia selger de et belgiskvaffelhjern som ikke er dyrt i det hele tatt. Det får du kjøpt på f. Belgiske vafler er utrolig godt, men det krever at du har et belgiskvaffelhjern
Siden vi ikke har brukt det belgiskevaffeljernetpå en stund valgte vi å lage den typen i år. Men vi har hatt banan, peanøttsmør og sjokoladesaus på før, det var i de sunne belgiske vaflene vi lagde for noen år siden(
Etter mye utrprøving av diverse oppskrifter og mengder har vi funnet ut at de mengdene med ingredienser som vi har satt opp nedenfor funker best for oss
Ingen problem å by på glutenfrie belgiske vaffler når de smaker så godt som disse. Slike savn må bli tilfredstilt glutenfritt hjemme på mitt eget kjøkken
Etter mye utrprøving av diverse oppskrifter og mengder har vi funnet ut at de mengdene med ingredienser som vi har satt opp nedenfor funker best for oss