Jeg foreslår at du steker løk og kjøttdeig med krydder som beskrevet i oppskriften (når du steker krydderet frigjøres ekstra smak og aroma), også kan du smake til med så mye krydder du ønsker når du koker opp gryta
Denne oppskriften kan også brukes til "pide" som kan varieres i et utall antall varianter. Den er veldig enkel og lage, og jeg baserer meg på bådekjøttdeig fra både storfe og lam
500 g kjøttdeig (ca 4-5 burgere)1 løk2 ss hakket fersk koriander1-2 chili (etter smak)1 ts kummin pulver1 ts mal koriander frø1 ts salt1 ts chilipulver (kan sløyfes)1 egg for blandingen4-5 egg for senteret av burgerne. Kos kos 500 g kjøttdeig
hvitløkskrydder (mye), salt, pepper, chili, oregano, basilikum, spiss kummin (bare litt. I kveld ble det "Lasagne" med squash, avocado, kjøttdeig, litt bacon, fløte- og tomatsaus og med ost på toppen
Eksperimenter med krydder som ingefær, chili, kummin, paprika, pepper etc. Har man en tyrkisk nærbutikk, så kan jeg anbefale å kjøpe osmansk krydderblanding og ha den i kjøttdeigen
Bland kjøttdeig og salt godt til deigen blir seig. Bruk gjerne kyllingkjøttdeig i bollene. 400 g kjøttdeig. 1 1/2 ts kummin. 400 g kjøttdeig. 1 1/2 ts kummin