Oppskrift kjøttkaker maisenna oppskrifter

Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

Oppskrift. Bland ut maisenna i kaldt vann og ha oppi, kok opp til det tykner og skru deretter ned varmen
Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

Oppskrift. Bruk hendene og form til kjøttkaker, stek i litt smør til gjennomstekt. Oppskrift. 1,5 ss maisenna. Hell det over i en kjele med 4 dl kraft/buljong og tilsett maisenna rørt ut i litt kaldt vann. 1,5 ss maisenna
Nyplukket rips

Nyplukket rips

Rips smaker så godt sammen med noe veldig søtt, men det er også noe jeg synes er godt til kjøttkaker eller vilt – så her har dere min oppskrift på ripsgelé
Sunn og tradisjonell hverdagsmiddag

Sunn og tradisjonell hverdagsmiddag

I dag har jeg en norsk klassiker til dere, nemlig kjøttkaker i brun saus med poteter og ertemos – nam
Sunn, norsk husmannskost

Sunn, norsk husmannskost

Oppskrift. I dag får dere en norsk klassiker til middag, nemlig kjøttkaker i brun saus. Oppskrift. Bruk hendene og form til kjøttkaker, stek i litt smør til gjennomstekt
Mammas kjøttkaker

Mammas kjøttkaker

Til slutt jevner du sausen med maisenna utrørt i vann. Min mamma laget kjøttkaker med finhakket løk inni
Brun saus

Brun saus

Dersom du bruker maisennamel i stedet for hvetemel skal sausen. 2 ss hvetemel (ca) eller 1-2 ts maisenna