Breiflabben er stygg den. Fisk dem opp og la dem tørke på kjøkkenpapir, ha over et dryss med salt og server umiddelbart med frisk sitron og eventuelt valgfri type majones (vanlig, hvitløk, chili, sitron)
Perfekt stekt breiflabbmed persillepure med mild estragon smak og en krydret peppersaus. "Fish is the Star of the Plate" står det skrevet med store bokstaver i menyen
Ha i en bolle og klem en halv sitron over og god olivenolje. Server breiflabben i skiver med rå grønnsaker, stekt fenikkel og de bakte hvitløksfeddene fra pannen
I denne oppskriften pannesteker jeg fisken og serverer den med en saus laget på grillet paprika, ris og en salat med både søte cherrytomater og soltørket tomat
Nå skal du få oppskriften på hvordan man griller en. Grunnen til at jeg ikke har prøvd det igjen hjemme er vel for det første at det koster litt (jada, jeg liker å spare) og at jeg ikke helt har visst hva man gjør med den