Opplysningskontoret for kjøtt og grønnsaker oppskrifter

Grønnsaker ut - frossenpizza inn

Nielsen har på oppdrag forOpplysningskontoretfor frukt og grønt spurt. Undersøkelsen viser at den påståtte tidsklemma skyver grønnsakerog frukt ut av kjøkkenet til fordelfor ferdigmat
Langtidsstekt OKSESTEK (65 °C) med godt tilbehør !

Langtidsstekt OKSESTEK (65 °C) med godt tilbehør !

-ikke i følge Matprat, kommunikasjonskonseptet til Opplysningskontoretfor egg ogkjøtt,. Jeg synes kjøttet blir saftigere, fordi væsken ikke fordamper, men forblir i stekeposen (jeg stikker ikke hull i den, som det står du skal gjøre på bruksanvisningen)

I min handlepose

Leste en artikkel fra Dagbladets nettavis hvor opplysningskontoret hadde kartlagt nordmenns matvaner

Sunnere av gourmetmat?

Opplysningskontoretfor frukt og grønt (Skriver om blant annet sunnere mat i barnehagene). Litt mer frukt, bær og nøtter fremfor kaker og is, litt grovere brødmat, litt mer fullkornspasta, litt flere grønnsaker i pølsegratengen, litt flere hjemmelagde supper og så videre

Norges nasjonalrett

Opplysningskontoretfor egg ogkjøtt. Opplysningskontoretfor frukt og grønt. Det er det som er så fint med denne retten, den er lett å lage i store mengder og passer derfor til et uformelt festmåltid med mange gjester
Lasagne - en italiensk klassiker

Lasagne - en italiensk klassiker

Oppskriften fant jeg den gang i oppskriftsheftet til opplysningskontoretforkjøtt om kjøttdeig. Rør stadig mens du koker sausen til melsmaken forsvinnerog sausen tykner

Propaganda fra Matprat

Det er nemlig Opplysningskontoretfor egg ogkjøtt (også kjent som Matprat) som gir ut boka som blir brukt av de fleste barneskoleelever i faget mat og helse

Propaganda fra Matprat

Det er nemlig Opplysningskontoretfor egg ogkjøtt (også kjent som Matprat) som gir ut boka som blir brukt av de fleste barneskoleelever i faget mat og helse

Kyllingfilet med eplesaus pose

Opplysningskontoretfor egg og hvitt kjøtt ca. Pisk ut sausepulveret med eplemost og fløte i en liten kjele

Couscous Marrakesh

Opplysningskontoretfor egg og hvitt kjøtt . Legg kjøtt- og grønnsakblandingen i fordypningen. Legg den på et stort fat og lag en fordypning i midten

Benløse fugler

Server med kokte poteter, stuede grønnsakerog saus. Legg på litt av krydderblandingen og rydd sammen. Del i 4-6 avlange stykker og legg dem på et fuktet matpapir. Opplysningskontoretfor egg og hvitt kjøtt 100 g strøkavring

Bulgurfylt kyllingbryst

Server med lettkokte grønnsaker, for eksempel asparges og sukkererter. Legg kyllingbrystene i en ildfast formog pensle dem med smør tilsatt salt og pepper

Kylling og nuddelsuppe med grønnsaker

Opplysningskontoretfor egg og hvitt kjøtt ½ stk. Fres dem i olje i en kjele sammen med finhakket løk til kjøttet er hvitt og løken er blank

Festkylling med vårens grønnsaker

Dette blir en sjysaus med mye smak, derfor trenger vi ikke så mye til hver person. Skjær små snitt i skinnet på kyllingen og fyll med biter av hvitløk og evt

Pannekakepakker med wokkede grønnsaker

Skjær lange strimler med purre ogforvell dem raskt i kokende vann til de er myke. Del opp alle grønnsakene i forholdsvis små biter eller strimler