Nielsen har på oppdrag forOpplysningskontoretfor frukt og grønt spurt. •Erfaring fra Norges Forskningsråd, bioteknologinemnda, Statens ernæringsråd og flere EU-forskningsprosjekter
Opplysningskontoretfor frukt og grønt (Skriver om blant annet sunnere mat i barnehagene). no om privatbarnehagen Eventyrstua i Oslo der barna får servert "luksusmat" som for eksempel russisk kongekrabbe, kalveentrecôte og froskelår
Under ein fårikålmiddag i regi av Opplysningskontoretforkjøttfor nokre år sidan blei eg ståande svært lenge å diskutere pølser med den no avdøde ernæringsfysiologenogforfattaren Maria Thomassen
Revet ost, kokt skinke i strimler, stekt bacon, stekt kjøttdeig, hakkede middagsrester av kjøtt eller fisk, strimler av røket laks eller ørret, stekt sopp, lettkokte ringer av purre, hakket paprika, kokte poteter i tynne skiver eller hakkede, friske krydderurter
Norsk Fårikål Akevitt er produsert av Agder Brenneri/Det Norske Brenneri for Palmer Group/Norsk Aquavit som også listefører akevittene Ankerdram Akevitt, Jeger Aquavit, Rosmersholm Pinnekjøtt Akevitt, Rosmersholm Skitt Fiske Aquavit, Rosmersholm Ribbe Aquavit, Nystemten Aquavit, Spekemat Aquavit, MS Nordstjernen Aquavit, Guovssahas Nordlyset Akevihtta og Birkebeiner Aquavit