Skjær purreløk i skiver og stek sammen med asparges i litt smør. Krydre med litt salt. Ved å grille toppen kan jeg som gravid nyte litt salami, man kan også bruke skinke, spekeskinke eller bacon om man ønsker
Server med brød og en frisk salat med en god dressing, for eksempel sennepsvinaigretteBaconet kan byttes ut med skinke, men det går fint å droppe kjøtt og lage en vegetarisk omelett
For en stund siden så jeg en smart måte å lage omelett på og måtte selvfølgelig teste det. Jeg angrer ikke ett sekund på det, for fy så godt og saftig det ble
Omelettmed spinat ogfetaost. Servér med godt brød og salat. Det er mye som passer i en omelett, så det er bare å variere med det du liker av andre grønnsaker
Koste meg med litt vin og Kylling Chana (m/kikerter) og litt ris til. Det er gårsdagens dagbok, dagen før var jeg på New Anarkali å feiret dagen min med ei venninne
Fres bacon, sjalottløk og kantareller i en varm panne med litt smør. Strø over revet oss og sett inn i stekeovnen under grillen til omeletten er stivnet
Denne oppskriften fant vi i boken Frisk med lavkarbo – Frokostog lunsj av Hexeberg og Storaker. Finsnitt salaten, hakk opp litt paprika og del osten i biter
Rør inn ost, mais, erter, vårløk og smårett skinke og hell blandingen i formen medbaconog løk. Det meste av de ingrediensene du har i grønnsaksskuffen i kjøleskapet kan brukes til en ovnsomelett, bland sammen med egg og litt melk, sett i ovnen og den er ferdig når eggemassen er stivnet ogomeletten har fått litt farge på toppen
Slik gjør du Kutt poteter i små biter Hakk opp løk og purre løk Kutt bacon i biter Stek potetene i en varm panne med litt smør og olje til de er myke inni og fin farge utenpå