Legg aspargesene i en langpanneikleddbakepapir og hell eggblandingen over. Denne uken har Rimi hatt salg på grønn asparges, og i den forbindelsevilvi dele med dere en oppskrift på omelett med asparges
Egg på pizza er veldig godt, det blir som en omelett stekt på brød. Dekk en eller to langpanner med bakepapir og hell deigen over, enten til to runde bunner eller til en stor
Omelett. Halloween nærmer seg og det skal handles gresskar til pynt. Det er dog synd å kaste all innmaten så da er en kake til festen helt perfekt, og hva med en herligspicy gresskarsuppe
Dette ble en slags luksusversjon av omelett, med bakte tomater, masse chevre, chorizo, pinjekjerner, karamellisert rødløk, balsamico, i det hele tatt… Den piffet opp en ellers grå torsdag her iheimen, i hvert fall
Omelett føler jeg er en rett som kan nytes og tilpasses, og er perfekt for oppryddingi kjøleskapet. Jeg vil tro at hvis man femdobler oppskriften kan den finttilbredesi en vanlig stor langpanne
skinkeiquiche, pasta med skinkebiter, iomelett eller rett og slett på en brødskive. Legg grønnsakene over i en dyp langpanne og vend i olje til alle bitene er dekket
Denne bunnen har ingenbismak, jeg føler ikke den smakte omelett heller (men jeg hadde også mye fyll på), og når den er litt avkjølt kan du holde den i hånden uten å måtte bruke bestikk
Bre fyllet utover den stekte, varme omeletten mens den liggerilangpannen, rull den forsiktig sammen med undersiden ut, ved hjelp av bakepapiret og la den ligge med skjøten ned og hvile seg litt