I dag har jeg lagd ovnsstekt omelett, skikkelig lettvint og godt. Ovnsstekt omelett med chorizo. 300 g cottage cheese (1 boks). 1/2 boks kesam mager. 300 g cottage cheese (1 boks). 1/2 boks kesam mager
Og lager du ekstra mye, har du rester som du kan ha i matboksen dagen derpå. Dette ble en slags mellomting for vår del, for vi hadde nemlig både omelett og sushi til middag her om dagen
I dag har jeg laget det jeg kaller snadderomelett. Hvis jeg skulle handlet inn til denne omeletten ville jeg nok kjøpt cherrytomater og stangselleri, men i dag åpnet jeg bare kjøleskapet og brukte det jeg fant
Det meste av de ingrediensene du har i grønnsaksskuffen i kjøleskapet kan brukes til en ovnsomelett, bland sammen med egg og litt melk, sett i ovnen og den er ferdig når eggemassen er stivnet og omeletten har fått litt farge på toppen
Avkjøl på rist og server med godt pålegg, eventuelt ved siden av en god omelett. 3 egg 3 dl havregryn, lettkokte 1 liten boks cottage cheese 1 revet gulrothavsalt. 1 liten boks cottage cheese