Tilbehør - Pesto, Dip, Saus m. Tradisjonelt er den laget av kikerter og tahini (sesampasta) tilsatt paprikakrydder, kayennepepper, hvitløk, sitron og olivenolje
Legg på oliven, de skal ikke stekes på forhånd. Tomatpesto med chili *. Smør på ett godt lag tomatpesto. Tomatpesto kan du selvsagt lage selv, men hvis det skal gå fort unna er det helt greit med ferdig pesto på glass
Du kan også bytte ut den tradisjonelle basilikumen med andre urter, som persille, mynte eller ruccola, eller du kan «spice opp» pestoen med litt rød chili eller ha i noen kapers eller oliven
Del opp grønnsakene og steik kyllingfilet i pestoen. 200 gr kyllingfilet, 2 ts rød pesto, salatblanding (rødkål+spinat+isberg), tomater, oliven og pecorino. 2 ts rød pesto
Oliven olje. Server med spinat tagliatelle og friske tomater. Smør på et godt lag med pesto. Ha i en god skvett olivenolje, saften av en halv presset sitron, en dæsj salt og tomatene
Skjær oliven i to og ha dem over sausen. Bland tørkede tomater, olje, oregano, ferskt chilipepper, hvitløk, pecorino, parmesan og ansjosfilet i hurtigmikseren