Ole martin saus oppskrifter

Mortengås, en hevn fra St. Martin.

Saus. ” En tradisjon de hadde tatt fra Tyskland hvor de feiret Martins dag eller gansesonntag. Jeg velger meg en rødvinssaus
Deilige smaker når Smak møtes

Deilige smaker når Smak møtes

Nærmere bestemt en Nebbiolo fra Langhe i Piemonte, og ikke en hvilken som helst Nebbiolo, men vår egen OleMartin Alfsens Nebbiolo, også kalt OMA

Kunsten å lage tortellini.

John Strandmo, Vidar Pedersen, Marco Martin, Helene Levand. Legg alle de ferdige tortellinien på et fat og la de hvile mens du lager sausen og varmer vannet til kokingen
Dronningen av Skal Bare inviterer til fest II

Dronningen av Skal Bare inviterer til fest II

Opphavsmannen er den fabelaktige OleMartin Alfsen, jeg fikk oppskriften på et kurs han holdt for mange, mange år siden, men da den hadde forsvunnet for meg, fant jeg den heldigvis igjen i Familiekokeboken

Kalkun

Da kom jeg over denne videoen men OleMartin Klikk HER for å se. Saus. På videoen så setter OleMartin sammen kalkunen igjen, men det fant jeg ut var bortkastet, så jeg la den bare på fat

Biff a la Lindstrøm

1 ss HP saus. Servering. Topp med speilegg, stekte poteter og sylteagurk ved siden av. Her ser du mer. 600 g god kjøttdeig uten vann og salt