no med mesterkokkOleMartin Alfsen i spissen så sa jeg selvsagt ikke nei til det. Noen av basisvarene var også en liten overraskelse, fiskebuljong er for eksempel ikke noe jeg har for vane å ha i skapet, men det er kanskje mer pga mine evner som kokk, haha
Ovnsbakte, forkokte poteter a la OleMartin Alfsen. Han understreka at det er ei verd av forskjell mellom den eksperimentelle kokekunsten, eller molekylære gastronomien han og Blumenthal har vidareutvikla, og den matlaginga du, eg og våre mødre og fedre har stått for opp gjennom historia
Ideen med å piske smør hvitt og luftig før urter og krydder tilsettes, har jeg hentet fra et av de mange tipsene kokkOleMartin Alfsen deler med interesserte tv-tittere på 4-stjerners middag på TvNorge
no med mesterkokkOleMartin Alfsen i spissen så sa jeg selvsagt ikke nei til det. Noen av basisvarene var også en liten overraskelse, fiskebuljong er for eksempel ikke noe jeg har for vane å ha i skapet, men det er kanskje mer pga mine evner som kokk, haha