no med mesterkokk OleMartinAlfsen i spissen så sa jeg selvsagt ikke nei til det. De andre rettene denne uka var urteschnitzel med pasta og pastagratent med kalkunkarbonadedeig
OleMartinAlfsen, som også er en kjent tv-kokk fra Firestjerners middag, har gjort suksess med andre supergode kokebøker før og denne skuffer ikke meg i alle fall
Dette var dagen da siste Godt Levert-boks ble pakket ut på kjøkkenbenken, og etter en litt turbulent start, rullet retten trygt på plass ved hjelp av kjøreplanen fra OleMartinAlfsen
Min tomatsausoppskrift er hentet fra «Familiekokeboka» av OleMartinAlfsen og Tom Victor Gausdal, og er veldig egnet til videre tilpasning om du vil ha den sterkere, mildere eller med andre smaker
Jeg bruker oppskrften som er i Familie kokeboka av Tom Victor Gaustad og OleMartinAlfsen. Gnocci er en blanding av potet og pasta og kan spises kokt eller som jeg gjode,litt i panna før servering
no med mesterkokk OleMartinAlfsen i spissen så sa jeg selvsagt ikke nei til det. De andre rettene denne uka var urteschnitzel med pasta og pastagratent med kalkunkarbonadedeig