Jeg har blitt inspirert av oppskrifter jeg har funnet i KK Spis, Familiekokeboka av Tom Victor Gausdal og OleMartinAlfsen og Enestående Mat , men slik den presenteres her er det min egen
Denne oppskriften er fra «Familiekokeboka» av Tom Victor Gausdal og OleMartinAlfsen. I tillegg til å prøve denne enkle, men smakfulle suppen til OleMartin anbefaler jeg deg også å gå til anskaffelse av boka
no med mesterkokk OleMartinAlfsen i spissen så sa jeg selvsagt ikke nei til det. Det fine da var at jeg bare kunne bytte ut svin med kylling som jeg hadde i fryseren fra før, og fremdeles få en ny og spennende rett
Inspirert av OleMartinAlfsens oppskrift i «Hverdagsmat» ble denne friske og gode brødsalaten kombinert med knasende god kylling som jeg med hell har laget ved flere anledninger tidligere
Ovnsbakte, forkokte poteter a la OleMartinAlfsen. Han understreka at det er ei verd av forskjell mellom den eksperimentelle kokekunsten, eller molekylære gastronomien han og Blumenthal har vidareutvikla, og den matlaginga du, eg og våre mødre og fedre har stått for opp gjennom historia
Dette var dagen da siste Godt Levert-boks ble pakket ut på kjøkkenbenken, og etter en litt turbulent start, rullet retten trygt på plass ved hjelp av kjøreplanen fra OleMartinAlfsen
no med mesterkokk OleMartinAlfsen i spissen så sa jeg selvsagt ikke nei til det. Det fine da var at jeg bare kunne bytte ut svin med kylling som jeg hadde i fryseren fra før, og fremdeles få en ny og spennende rett