Saftig, mør oksestekmed asiatiske kryddermiks. Perfekt søndagsmiddag med det lille ekstra. For å variere litt tilsetter jeg litt asiatisk krydderblanding og asiatisk saus og asiatiske grønnsaker og da har man virkelig noe god mat på gang altså
Smaken på kjøttet og kraften blir også bedre da smakstilsetningene (krydder og grønnsaker), løser seg opp i kraften og får bedre kontakt med kjøttet enn hvis den bare ligger nederst i en ovnspanne og tørker ut
Oksestekmed fløtegratinerte poteter, stekte grønnsaker og portvinsaus ♪. En klassisk oksestek er fremdeles ønsket til søndagsmiddag og som selskapsmiddag hos mange
Alt dette toppet med en fyldig, mørk og syndig rødvinssaus. Oksestek har blitt servert titt og ofte i heimen vår, men Sviddå har utrolig nok ikke fått sjansen til å prøve seg på surret oksestek
Smak til med salt og pepper. 1,5 kg oksestek 4 ss olje3 løk i båter6 gulrøtter i skiver3 fedd hvitløk, knust1. Server med kokte poteter,ris eller en god smakfull 1,5 kg oksestek