Oksestek i rødvin oppskrifter

Rødvinsbrassert oksestek

Rødvinsbrassert oksestek

Men etter å ha smakt rødvinsbrassertoksestek, tror jeg ikke du velger andre metoder. Når en endelig kjøper oksestek, så er det fristende å lage roastbeef eller tradisjonelloksestek
Surret adventsoksestek sous vide

Surret adventsoksestek sous vide

Alt dette toppet med en fyldig, mørk og syndigrødvinssaus. Oksestek har blitt servert titt og ofte iheimen vår, men Sviddå har utrolig nok ikke fått sjansen til å prøve seg på surret oksestek
Oksestek braisert i rødvin

Oksestek braisert i rødvin

Denne steken har en god, varm høstsmak av rødvin, nellik og knutekål. Eller "Brasato alla milanese" som retten heter på italiensk
Oksestek kan være sommermat det også

Oksestek kan være sommermat det også

Spar på kraften som liggeri bunnen av formen og bruk den tilrødvinssaus. Det er kanskje ikke det man først og fremst forbinder med skikkelig sommer, men oksestek er knallgodt også på sommeren

Oksestek med hvaforno’?

Det er lite som matcher rødvintil denne typen kjøtt. Det er vel egentligikkeslik at tilbehørettil denne oksesteken var så utroligspesielt
Oksestek- med rødvin saus

Oksestek- med rødvin saus

Kok løk og rødvin på svak varme. Stek i ovn er ekte søndagsmiddag, mener jeg. Denne god saken hadde viforrige søndag
Rødvinssmør til sadel

Rødvinssmør til sadel

Eller på lammelår, eller oksestek eller, eller. Det hele ble servert med rødvinsglaserte sjalottløk, sellerirotmos, fløtesaus, ovnsstekte poteter, stekte kantareller og erter
Rødt og godt fra Italia.

Rødt og godt fra Italia.

Passer like bra tiloksesteken som til lam. Rødvinentil varme sommerdager og lyst kjøtt. Dagens vintest er vin fra Italia

Fransk oksestek

Lag marinaden av oppskårne grønnsaker, krydderurter, konjakk og rødvin og legg i kjøttet. Tørk kjøttet godt og skjær vekk slintrer

Oksestek i gresskarsaus

Hell over rødvinen. Tilsettoksestekeni den samme kjelen. Rens gresskaret og skjær det iterninger. Skjær løken iskiver

Oksestek med grønnsaker (Akershus)

rødvin eller solbærsaft. Til sausen bruner du smør og mel til det har fått nøttebrun farge. Tilsett kraft under stadigrøring

Oksestek med potetboller

Bland rødvin og solbærgelé og hell det over kjøttet. Ta kjøttet opp av marinaden og brun det i varm olje sammen med hakket løk og gulrotskiver

Oksestek

Gni steken med salt og pepper. Oksestek kan serveres med stekt sopp, stekt småløk, kokte grønnsaker og poteter