Oksekjøtt oppskrifter

OKSEKJØTT I RØDVIN

OKSEKJØTT I RØDVIN

Tilsett oksekjøtt, og stek over middels varme til det er brunt på alle sider. Stufato alla Fiorentina. Porsjoner
Oksekjøtt i saus

Oksekjøtt i saus

Kutt opp oksekjøttet i små terninger. Legg ertene i vann natten over. Ta deretter litt olje i en panne, og stek kjøttet
Gryte med oksekjøtt

Gryte med oksekjøtt

Godt oksekjøtt, masse god aromasopp, fløte og creme fraiche + en vinskvett og litt til. Oksekjøttet trenger ikke være gjennomstekt
Viltgryte med oksekjøtt

Viltgryte med oksekjøtt

maisennajevning♦ Steik oksekjøtt i litt smør i to-tre omganger. ♦ Du kan bruke anna kjøtt enn strimla oksekjøtt, det var det einaste eg hadde tilgjengelig - hjort, elg og rein er gode eksempel for ordentlig viltgryte
Gryte med oksekjøtt og rotfrukter

Gryte med oksekjøtt og rotfrukter

1- 1,2 kg oksekjøtt. 1- 1,2 kg oksekjøtt. Til denne oksegryten har jeg brukt høyrygg uten ben, det er et godt alternativ til en gryte som skal koke lenge
Massaman curry med oksekjøtt

Massaman curry med oksekjøtt

600 gram oksekjøtt (f.   600 gram oksekjøtt. Jeg har vært mye i Thailand, landet med så gode curries at du glatt ofrer snørr og tårer fremkalt av de store mengdene chili
Tagine med oksekjøtt

Tagine med oksekjøtt

Lovely. Dette er en oppskrift for deg som har tagine, den marokkanske gryta du kan bruke rett på plata
Asiatisk saus til oksekjøtt

Asiatisk saus til oksekjøtt

En litt annerledes, supergod og smaksrik asiatisk saus til oksekjøtt som biff, oksestek, karbonader og alt annet som en gang har sagt møøøø
Lag Rødvinsmarinade til biff og oksekjøtt selv!

Lag Rødvinsmarinade til biff og oksekjøtt selv!

Lag Rødvinsmarinade til biff og oksekjøtt selv. Denne marinaden synes jeg er kjempegod til spesielt oksekjøtt, men du kan også bruke den til andre kjøttsorter( se nedenfor) Hensikten med marinering er først og fremst å gi kjøttet ekstra smak, alt etter hva du lager marinaden av
LASAGNE MED KOKT OKSEKJØTT OG FONTINA

LASAGNE MED KOKT OKSEKJØTT OG FONTINA

700 g oksekjøtt, lår. 700 g oksekjøtt. Vi abonnerer på noen italienske matopskriftblader, og i ett av disse fant vi en ny variant av Lasagne
Wok med strimlet oksekjøtt (Grete Roede)

Wok med strimlet oksekjøtt (Grete Roede)

Wok med strimlet oksekjøtt. Server wok med strimlet oksekjøtt og kokt ris ved siden av. Kan oppfattes som REKLAME, men jeg har betalt for varene