Jeg liker supper, det er noe avslappende og lite formelt knyttet til dem. Det er ikke det at ikke supper kan være formelle, de kan til og med være et mareritt, du skjønner hva jeg mener viss du noen gang har prøvd å spise suppe pent i pent selskap
1,3kg oksehaler. bon apetit… 1,3kg oksehaler. etter noen deilige uker i varmere strøk er jeg nå hjemme igjen og klar for å dele noen oppskrifter med dere
Kraft kokt på oksehaler må vel være den beste ktaften man kan få. Jeg kokte kraft på 3 kilo oksehaler, 2 løk, 4 gulrøtter, 1 sellerirot og 5 hvitløksfedd
Supper som lages på grunnlag av skikkelig, umamirik kraft, enten du bruker, kylling, okse eller andre typer, blir alltid vellykket, og denne squash eller gresskarsuppen på butternut, er enkel å lage, og smaker overraskende godt - en vinner som jeg også skal servere i løpet av julen
Oksehaler finner du i frysedisken i mange dagligvareforretninger, da er halen ferdig kuttet. Til 4 personer bruker jeg en pakke med 1,3 kg oksehaler. 1,3 kg oksehaler
oksehaler til kraft. Smaken er så mye bedre enn posesupper, posesaus, for ikke å nevne buljongterninger, at du må forberede deg på å bli avhengig av å ha kraft tilgjengelig når du først begynner å lage det
oksehaler til kraft. Oksekraft kan brukes til sauser, lapskaus, kjøttsuppe, ramen, nudelsuppe, buljongsupper, asiatiske biffretter, brun saus til kjøttkaker, biff stroganoff og 100-vis av andre retter
Jeg kom til å tenke på denne varianten av ravioli da jeg leste en oppskrift på oksehale ravioli, og tenkte at svineknoke kunne være et godt alternativ til oksehaler
Ravioli, fylt med oksehaleragu, servert i en klar buljongDette er en veldig god hovedrett som tilfredsstiller alle krav til synergisk umami og jeg skal forte meg å lage den om igjen
Kraft på oksehaler er kjempegod basis for suppe. tomatisert oksehalesuppe med makaroni. Suppen du får oppskrift på her, er basert på kraft fra oksehale, men vanlig oksekraft kan også benyttes