Oksefilet sopp oppskrifter

Ytrefilet med byggkorn og sopp

Ytrefilet med byggkorn og sopp

Jakten er i gang, og mens vi venter på årets viltkjøtt nyter vi en mør oksefilet. Rist soppen i pannen i smør
Biff Wellington

Biff Wellington

Smør sennep på oksefileten og plassèr den på soppfyllen. Salte og brune oksefileten hurtig i stekepanna og la den svalne
Biff wellington

Biff wellington

Orginalt skal det være oksefilet, men ettersom vi har fryseren full av elgkjøtt så ble det det. Biffen blir pakket inn med sopp,løk,sennep og skinke før den blir lagt i en butterdeig
Rask wok med biff og cashewnøtter

Rask wok med biff og cashewnøtter

Rens soppen og skjær den i små biter. Ta soppen ut av panna. tilsetter du sopp. Ha olje i en middels varm wok eller stekepanne og stek soppen til det meste av væsken i den har fordampet, ca 5 minutter. 400 g oksefilet. 200 g østerssopp eller annen type sopp
Sukiyaki

Sukiyaki

600 g oksefilet. 200 g sopp. #middag #glutenfri #melkefri #oksekjøtt #oppskrift 600 g oksefilet. 200 g sopp
Umami til folket!

Umami til folket!

Oksefilet Wellington. reker, fisk, kyllingkraft, fiskesaus og sopp. · Sopp inneholder guanylat. synergi. Ved å tilsette en spiseskje eller to av en rar saus, en obskur utseende pasta eller som jeg allerede har vært inne på, saltet eller tørket fisk, vips så blir maten du lager ett hakk bedre
Nesten i Italia

Nesten i Italia

Oksefilet. Legg over tynne skiver fersk sopp, høvle over rikelig med parmesan. 150 g sopp. 150 g sopp. Forrett

Oksefilet gratinert med sopp

Brun soppen i smør, dryss melet over og tilsettt væsken. Spe soppsausen med denne sjyen. Legg kjøttskivene på et ildfast fat og hell soppsausen over

Bergens oksefilet (Hordaland)

Serveres med friske grønnsaker, mandelpoteter, sopp og bearnaisesaus. sopp. Oksefileten stykkes opp i stykker, 180-200 g fra midtstykket på fileten

Flambert oksefilet

Hell buljong over sammen med tomatpuré, sopp og paprika når flammen er sluknet. 200 g frisk sopp. Vend kjøttskivene i hvetemel, salt og pepper og brun dem i smør sammen med hele løk

Filet Wellington med steinsopp

Plaser en oksefilet oppå og fordel gåseleverpaté jevnt utover filetene. Tilsett sopp, timian og persille og litt salt og pepper