Ølkokt Kalvebog med tilbehør. Du kan lage det meste , alle typer kjøttretter (dvs okse, kylling, svin osv), vegetarretter( spesielt linser, bønner blir godt), omeletter ( det er en innertier) , bake ting og sikkert 1000 ting til , jobber med saken å teste ut det meste. 600 g kalvebog kuttes i biter , eller annet kalv eller oksekjøtt , anbefaler bog eller høyrygg for et veldig mørt og saftig resultat
Vintersuppe med oksekjøtt og Munkholm øl. 1 kg okse kjøtt uten bein, i store biter (høyrygg , bog o. til minst 4 personer 1 kg okse kjøtt uten bein, i store biter (høyrygg , bog o
I all enkelthet er boeuf bourguignon en kjøttgryte med oksekjøtt kokt i rødvin. Man kan bruke andre stykker kjøtt som blant annet mørbrad og bog, som er stykker som også er stykker som egner seg godt til koking
Det retten som i min barndom og tidlig voksenliv var kjøttmiddagen over alle kjøttmiddager. Til fyll hadde jeg kjøpt en liten bog,det ble mer enn nok, vi får nok en lammekjøtt middag etter hvert
Det retten som i min barndom og tidlig voksenliv var kjøttmiddagen over alle kjøttmiddager. Til fyll hadde jeg kjøpt en liten bog,det ble mer enn nok, vi får nok en lammekjøtt middag etter hvert
Okse og kalvekjøtt. Oksestek. Okse kjøtt60 grader65 grader70 grader. Svinestek bog/skinke50 min pr kg160 gr. Bog med ben 1 kg2-2,5 timer150 gr. Bog med ben 1 kg2,5 timer200 gr. Kalvebog med ben 1 kg1,5-2 timer200 gr. Oksestek1 kg10-20 cm40-60 minutter. 200 gr Svinestek bog/skinke. Bog med ben 1 kg. 150 gr Bog med ben 1 kg. 200 gr Kalvebog med ben 1 kg
1 kg grytekjøtt av lam, bruk gjerne bog 3 ss smør 10 sjalottløk 3 båter hvitløk 3 dl rødvin 1 boks tomater 1 boks tomatbønner 4 gulrøtter 1 ts salat 1 ts pepper 2 ts timan 1/2 dl vann 3 laubærblad evnt. 1 ts sukker 1 stk fond av okse , vilt el kylling Stek kjøttet, sjalottløk og finhakket løk i en gryte til det har fått farge