GODT NYTTÅR. Her kommer oversikt en over de mestleste inleggene i 2013, synes det var litt gøy å se hva folk finner interesant. Litt rart å tenke på at 2013 er snart over, men jeg gleder med til 2014 og nye utfordringer som det bringer
Godt Nyttår. Eg flytter blant anna til Oslo til høsten og starter på ernæringsstudie, for å få den riktige og nødvendige kompetansen og kunnskapen til å kunne drive med dette for resten av livet ♥ GODT NYTTÅR
Også blir det helt sikkert en del nyttog, ikke minst, nye opplevelser. Jeg håper du som leser Et kjøkken i Istanbul har oppdaget noe nytt i året som er gått
), og så benytter jeg nå også anledningen til å trekke frem et sitat til fra Kraus. Chris merker dog at Dick flørter med henne ved at «den umåtelige intelligensen hans når utover den postmoderne retorikken og alle ordene, og bærer bud om dyp ensomhet som bare hun og han kan føle»
Innleggene jeg hadde planlagt var jeg veldig fornøyde med, og dessuten er jo januar en måned mange gjerne vil prøve noe nyttog litt annerledes etter all festmaten og kakene i desember
PT eksamen, mye press, mye stress, et nytt nettsted under oppkjøring, egen trening ogblogg har rett og slett blitt for mye, og jeg har vært på grensen til å møte veggen flere ganger
det meste innen foto kunne jeg fra før av, og det andre vi lærte var på det tidspunktet mer eller mindre unyttig (har dratt litt nytte av noe av det i årene i ettertid, da, det må sies
Jeg fikk med meg at tråden nesten var mer stengt til moderasjon enn den faktisk var åpen, for det ble noen utfordringer knyttet til dette at jeg både var bruker på forumet og hadde egen blogg – for brukerdebatt er ikke lov oginnlegg om andre brukere slettes som avsporinger, mens debatt om bloggere er lov