Vi spiser jo gjerne mye tradisjonell julemat her i Norge, føler litt att jeg gjentar meg selv på jul- og nyttårsmenyene fra tidligere år, men det er godt da
Denne menyen passer best på høsten eller vinteren og er den perfekte nyttårsmeny. Sashimi av norsk laks med musserende i glasset ♫Indrefilet av rein fra Røros med nydelig tilbehør og fransk bordeaux ♫Panna cotta, som smelter på tungen med en fløyelsmyk multepuré ♫
Laksetartar med konfitert laks. Nyttårsmeny 2014. Posted by torill. Tweet. Snart er 2014 historie også. I løpet av dette året har bloggen fått nytt navn og nytt design, og jeg har laget ukeplaner hver uke som har blitt publisert her
Hele nyttårsmenyen blir publisert separat. Teriyakilaks. Posted by torill. Tweet. Jeg har egentlig bestemt meg for å slutte og publisere ukemenyer, det ble mer et stressmoment enn noe som var hyggelig å gjøre