Desserten kan du lage dagen før og oppbevare den i kjøleskapet. Mange har allerede begynt og søke på 'Nyttårsmeny', dette forslaget til årets siste måltid
Gelè er en slager hos oss, så da sto jeg på hodet i storfryseren i går kveld og fant frem noen fine solbær som ble den viktigste smaken i årets nyttårsdessert
Desserten vokser det på bærbuskene, så den er det bare å plukke. Å kose seg på kjøkkenet Bryllupsmenyen Nyttårsmenyen 2010/2011 90 000 treff og 9 retter Mai meny Sous Vide kurs med Petter Beyer 00 i påsken, eneste lyskilde er fra oljelamper og stearinlys
Dessert. Catalansk inspirert karamellpudding og andre desserter finner du under. Nyttårsmeny 2012. Fikenkompott til ost er en av flere tilbehør til jul
Dessert. Nyttårsmeny 2014. Posted by torill. Tweet. Snart er 2014 historie også. I løpet av dette året har bloggen fått nytt navn og nytt design, og jeg har laget ukeplaner hver uke som har blitt publisert her