Stekte nudler. Bland sammen eddik, salt og maizena, tilsett hvitløk og kylling, bland godt. Tilsett kyllingen og stek videre til den nesten er gjennomkokt
Servér med quinoa, ris eller nudler. Spennende kyllingrettmed masse gode asiatiske smaker. Jeg anbefaler å bruke den, men dersom du ikke har, så går det bra å smake seg til med salt i stedet
Server gjerne retten med ris eller nudler om du vil. Man kan lage Chop Suey med storfekjøtt, svinekjøtt eller kylling (som jeg har gjort), og det som kjennetegner retten er grønnsaker, kjøtt og en stivelsesjevnet saus
Kok nudler etter anvisning på pakken og kok grønnsakene. 300 gram kyllingfilet1/2 rødløk1/2 rød paprikaBlomkål&Brokkolibuketter (eller andre valgfrie grønnsaker)1 ss østersaus2 ss soyasaus1 ts sesamolje1 pakke eggnudler. Skjær opp kyllingfilet og stek i olje/smør, tilsett strimler av rødløk og paprika, pluss 1 ss soyasaus. Varm opp en wokpanne (eller en annen/ren stekepanne) sammen med 1 ss soyasaus og 1 ss østersaus og tilsett nudlene (sil av vannet først. 300 gram kyllingfilet. 1 pakke eggnudler
Kok nudler eller ris som anvist på pakkenStrimle kjøttet og grønnsakeneStek grønnsakene i olje på høy varme i et par minutter og legg de så til sideStek kjøttet i et par minutter og skru ned varmen til litt under middels før du tilsetter currypaste og kokosmelk