Oppskriften fant jeg i denne ukens NorskUkeblad og er oppskriften til lege Berit Nordstrand. Det aller beste med brødet (foruten at det er veldig sunt og uten hvetemel) er at det er absolutt verd ventetiden
Bildet var i NorskUkeblad - Uke 2/2016. Skinkestek med smak av Middelhavet. Provencekrydder er en klassisk fransk krydderblanding som brukes til både fisk- og kjøttretter
Det var altså ikke mine ord, men NorskUkeblad sine. Og når jeg vil ha ekstra næring, proteiner og smak i smootihes, grøt eller pannekaker bruker jeg heller en god måltidserstatter enn et proteinpulver
Alle ukeblad og reisemagasiner drar alltid frem Gellert-badet som hovedattraksjonen i Budapest. Folk lå bare uti der hele dagen, omtrent uten å bevege seg
Sannsynligheten er dermed stor for at oppskriften kommer fra Allers eller NorskUkeblad, men mamma er ganske bestemt på at det er Ingrid Espelid Hovig vi snakker her
og egner seg dessuten godt til frysing. eller Svenske tekaker,. Grove polarbrød / Grove tekaker. Denne oppskriften klippet jeg ut fra NorskUkeblad, "Mor Hubro" nummer 43, 1999