Er du svært undervektig og jobber iherdig med regelmessige måltider og er i behandling her hjemme, så kan du så klart ha med litt medbragt norskmat (havregryn, knekkebrød, syltetøy, tunfisk/makrell på boks, muslibarer og liknende er gode alternativer som passer i kofferten) om det gjør det lettere
Som forrett prøver vi norsk kongekrabbe. Den metter mange, den er forholdsvis lett å tilberede, og man kan velge mellom det lyse brystkjøttet, eller det mørkere og mer saftige og smakfulle kjøttet fra låret
Denne gjengen kjenner jeg godt fra før, også fordi jeg tidvis oversetter for dem (men ikke alltid, for jeg gremmer meg grønn over at de skriver dårlig norsk på endel brosjyremateriell fortsatt
De ønsker å presentere det beste av norske råvarer og menyen gjenspeiler de forskjellige årstidene. Akkurat vinmenyen bekymret meg litt på forhånd, man kan selvsagt velge den bort, men vinmenyen er nøye utvalgt for å kompletterematen så her var det bare å gå på med krum nakke og håpe at man ikke ble for full
Jepp, jeg abonnerer på Allers og Norsk Ukeblad (hoho. Hvis man er vegetarianer, er det nødvendig å gå på jerntilskudd i form av tabletter hver dag, eller kan man få i seg nok jern gjennom naturlige matvarer
Vi er veldig glade i Blafre sine matbokser, Norsk Design og herlige figurer. Reimas tøy er noe mer kostbart enn feks kjedebutikkenes merker, derfor handler vi ofte på Reimas egen Outlet, en norsk nettbutikk med godt utvalg, ofte bedre enn butikkene
Nemlig, Cracker Jacks - eller karamelisert popcorn, på godt norsk. Hell popcorn ut i en stor skål (du skal blande popcornet med karamellen i denne) som du har smurt lett med soya olje og ha opp i nøttene