(gir 4 forretter eller 2 hovedretter)500 gram ferdig utvannet klippfisk500 gram skrelte poteter, gulløye er ideelle1,5 dl olivenolje1,5 dl oppvarmet melk3 ss creme fraiche3 fedd presset hvitløk og en sjalottløktimian + et laurbærbladsalt og pepper + 3 pepperkorn1 sitronbåt og noen sorte steinfrie olivenlitt brødrasp og revet parmesanSlik gjør du. Ha i 7 dl kaldt vann, så fiskestykkene. 7 dl kaldt vann, så fiskestykkene
Perfekt som forrett eller som en del av et norsk tapasbord. Dette er kraftig kost og egner seg til en forrett eller et lite kosemåltid sammen med godt drikke
Han hadde aldri vært utenfor California, skulle på sin første ferie noensinne i sommer til Lake Tahoe, ante lite og ingenting om hva som foregikk utenfor amerikanske grenser, var helt sjokket over at vi kunne snakke engelsk, spurte hvilket språk vi snakket i Norge og når vi da sa norsk og kunne snakke engelsk ved siden av var han helt månebedotten
Her finnes også utallige smågater, åpne plasser, torg og parker, og kombinert med at byen byr på all den atmosfære, sjarm og storbyliv du bare kan ønske deg, blir det deilig å være norsk i København
Har du hørt historien om den norske dama, spanjolen og franskmannen som satte hverandre stevne for å se hvilket land som kunne skilte med den beste maten
Eller på godt norsk,. Kan serveres varm eller kald. Opprinnelig så brukte romerne østers som dessert, men det var under vår kjære venn fråtseren, at man begynte med østers som forrett
Oppskriften er opprinnelig på amerikanske biscuits, som jeg ikke har et veldig godt ord på på norsk. Ta deigen ut på en kald arbeidsflate, og pakk sammen
Hvilken norsk dialekt liker du best. bade i havet og avslutte dagen med solnedgang og kald hvitvin. Oi – forrett er jeg ikke så god på, altså… Men kanskje en lun, liten