Nå skal jeg bevise hvorfor det er rimeligere å handle på iHerb enn norske nettbutikker. For en tid tilbake arrangerte jeg et sjokolade og kake kurs på en institusjon i Trondheim
Oppskriften er hentet fra Erica Palmcrantz og Irmela Lilja sin bok “Raw food på norsk“. Min kakeglade farmor likte iallfall kaken og fikk med seg resten av kaken hjem siden jeg ikke orket tanken på å spise mer gulrotkake den dagen
Typisk norsk. Dette er en stor suksesskake som dekkes med både deilig Firkløverkrem og gul suksesskrem, og deretter søt, pisket fløtekrem og til slutt masse friske bær
Samtidig ønsket jeg å lage noe litt typisk norsk. Fordi jeg bare brukte skolda mandler ble kakene luftigere og mer marsipan-aktige enn de vi er vant med
” (som for engelsk-handikappede kan oversettes til godt norsk. Disse kakene er laget med enorme mengder eggehvite, hvilket burde – sammen med mandlene – gi kakene en marsipanaktig smak