Norsk gulrot kake oppskrifter

Fiskeburgere til forlystelse

Fiskeburgere til forlystelse

Du kan servere fiskeburgerne i burgerbrød, eller til en salat, eller som en traust norsk potetmiddag med råkost, eller sammen med hva du måtte ønske

Økologisk nyttår for to!

Som forrett prøver vi norsk kongekrabbe. Og hvorfor ikke prøve italiensk hasselnøttkake fra Piemonte, servert med eggedosisen
Kjøttlaus måndag

Kjøttlaus måndag

Jeg synes på en måte det høres eklere ut oversatt til norsk enn som det engelske "Meatless Monday" (men nynorsk gjør det alltid kulere
Gulrotkake til 17. mai!

Gulrotkake til 17. mai!

Dryss på kakestrøssel i rødt, hvitt og blått slik at du får et norsk flagg. Typisk norsk. Selve gulrotkaken kan også lages lenger i forveien og oppbevares i fryseren

Vår kveld på Svinepels Pop-up

Svinepels baserer seg på økologiske, norske råvarer – i hovedsak vegetabilske med ulik konserverings- og tilberedningsmetode
Gresskarmuffins til Halloween

Gresskarmuffins til Halloween

Halloween er ikke akkurat typisk norsk, men kanskje på vei til å bli det. ) Men er du skeptisk til gresskar, så blir muffinsene gode med revet squash eller gulrot i stedet

Tunfiskekaker og lun potetsalat

Det beste programmet jeg har sett med han er “The Ultimate Cookery Course” som går på norsk TV nå. Ha fisken i en bolle og tilsett raspet gulrot, hakket vårløk og grovhakkede kikerter
Carrot cake

Carrot cake

Norsk. Smør osteglasuren på kaken. Source Norsk. 6 dl revet gulrot. - Hell røra i en smørsmurt kakeform og stek på 175ºC i 30- 45 minutter. 6 dl revet gulrot

Oppdatering fra uken i Tenerife.

Her er litt av lunchen jeg spiste den ene dagen, raspet gulrot gikk det mye av. Desserten derimot var ikke noe å skryte av, det var en nokså tørr kake ting og noen kjeks med følgende ost til
Asiatiske laksekaker

Asiatiske laksekaker

Form farsen til kaker som stekes på begge sider over middels varme i en blanding av smør og olje til de er gjennomstekte

Den gamle kokeboka

Fra norsk laks og ørret…. Skrell gulrota og ta ut margen av agurken. Strø på litt mjøl, og marker åtte «kakestykker» med kniv i hvert brød