Oppskriften er hentet fra Erica Palmcrantz og Irmela Lilja sin bok “Raw food på norsk“. For en stund siden hadde jeg farmor på besøk og jeg serverte henne denne gulrotkaken
Typisk norsk. ) For dette blir nok en fast eplekakeoppskrift i bruk hos meg. Takk for oppskriften. oktober feires epledagen, og derfor må det så klart bli eplekake på bloggen her i dag
Som forrett prøver vi norsk kongekrabbe. Drypp sitronnsaft over eplebitene. Og hvorfor ikke prøve italiensk hasselnøttkake fra Piemonte, servert med eggedosisen
Jeg kommer på en ting jeg faktisk trenger å gjøre –som å spørre naboen om vi skal bestille container til årets dugnad i sameiet- men så ser jeg at venninna mi har sendt et bilde av en smilende tannløs baby, som krever et hyggelig svar, det er kommet tre nye mailer jeg leser kjapt gjennom, en kollega har delt en fristende artikkel på Facebook, på Instagram har søsteren min postet et bilde fra dykkerturen hun er på, VG har sendt et pushvarsel om bakterialarm på norsk kylling, -og jeg som har tenkt å ha kylling til middag
De norskeeplene har enestående kvaliteter og balanse mellom friskhet og sukkernivå. For der de norske gamle gårdene ikke har dramatikken til et fransk slott kompenseres det av de nasjonalromantiske omgivelsene de befinner seg i