Men siden mange har etterspurt en norsk oppskrift har jeg oversatt den. Det har ingenting med omelett å gjøre, men er en helt fantastisk dessertkake som består av en iskake som er dekket med marengs, den blir vanligvis stekt i ovnen ved en høy temperatur
Jeg er med i en forening som heter NPIF Klikk HER om du vil vite mer (Norsk protein intoleranse forening ), og der fant jeg denne oppskriften som var linket til en blogg som du kan se HER
Typisk norsk. Desserter. 16. 05. 2016. Hjemmelaget eggekrem smaker nydelig i både kaker og gjærbakst. Eggekrem er kjekt å lage hvis du skulle ha ekstra eggeplommer til overs
Boken finnes både på norsk og engelsk. Men multekrem blir fort litt traust, og jeg syns heller ikke det er en dessert som løfter fram multenes friskhet
Typisk norsk. Safarikake er vel snarere en dessert enn en tradisjonell kake. den skal ikke stekes og lages i en bred dessertskål, dyp ildfast form eller lignende
Typisk norsk. mai til de som fortsatt ikke hadde laget desserten som skulle serveres denne dagen. mai, men husk at denne desserten er superaktuell for hele våren og sommeren også
Typisk norsk. Denne oppskriften på Lapper finner du forresten i dagens utgave av VG - hvor jeg siden juli har en fast spalte hver søndag der jeg gir leserne tips om deilig kake eller dessert til helgen
Typisk norsk. Dette er en nydelig dessert du kan bruke ripsene på. Desserten er inspirert av "Hoffdessert", der krem, marengs og sjokoladesaus legges lagvis