Denne tallerkenen ser nesten lik ut, for nå er det en gang sånn at ettersom pasta har blitt norgesnasjonalrett (etter min mening) er det vanskelig for mange å løsrive seg fra denne hovedingrediensen på middagstallerkenen
Da er det duka for å koke en durabelig gryte fårikål og invitere venner på fest. Nå finnes det sikkert unntak her som når det gjelder alt annet, men sånn i hovedsak… Dagens versjon er med en aldri så liten vri, vi har brunet kjøttet før det kokes
Resultatet blir en av verdens beste utgave av fårikål, Norgesnasjonalrett ✿⊱╮✿⊱╮. Sånn gjør du. Kjøtt fra bog, nakke, bryst og slagside er som regel kjøttet som blir brukt til fårikålkjøtt
Fårikål vil mange kalle for Norgesnasjonalrett. Sånn gjør du. Her i fjellheimen i Gudbrandsdalen går sau og lam på fjellbeite, blir en ekstra god smak på dem
Man kan ikke besøke Canada uten å smake på den snodige nasjonalretten poutine. Det bærer den preg av, ved at det myldrer av ulike bydeler med helt forskjellig uttrykk og atmosfære
VI ROCKER OPP NASJONALRETTEN. bytta ut vannet med en blanding mellom pils og bayer, la mandelpotetene i bunnen på kjelen og resten i lag oppå, helte på ølet og lot det koke til kjøttet var mørt