Norges nasjonalrett og sånn oppskrifter

Norges nasjonalrett, og sånn...

Norges nasjonalrett, og sånn...

Denne tallerkenen ser nesten lik ut, for nå er det en gang sånn at ettersom pasta har blitt norgesnasjonalrett (etter min mening) er det vanskelig for mange å løsrive seg fra denne hovedingrediensen på middagstallerkenen
Fårikål med brunet kjøtt

Fårikål med brunet kjøtt

Da er det duka for å koke en durabelig gryte fårikål og invitere venner på fest. Nå finnes det sikkert unntak her som når det gjelder alt annet, men sånn i hovedsak… Dagens versjon er med en aldri så liten vri, vi har brunet kjøttet før det kokes

HISTORIE I HVER BIT

Rømmegrøt bør man kanskje krysse av ved, fordi den av og til ble omtalt som Norgesnasjonalrett den gangen
Fårikål med hvitløk og chili c",)

Fårikål med hvitløk og chili c",)

Fårikål vil mange kalle for Norgesnasjonalrett. Sånn gjør du. Her i fjellheimen i Gudbrandsdalen går sau og lam på fjellbeite, blir en ekstra god smak på dem
Tacokake ♫

Tacokake ♫

Første gang vi nordboere kastet oss over taco, spiste vi den som regel med tacoskjell og kjøttdeig. Sånn gjør du

12 travel tips for Toronto

Man kan ikke besøke Canada uten å smake på den snodige nasjonalretten poutine. Det bærer den preg av, ved at det myldrer av ulike bydeler med helt forskjellig uttrykk og atmosfære
Svigermormors potetball

Svigermormors potetball

Retten er meget populær i Norge, Litauen (der den er nasjonalrett) og Ukraina, og ellers i store deler av Sentraleuropa som tilbehør
Rocka Fårikål

Rocka Fårikål

VI ROCKER OPP NASJONALRETTEN. bytta ut vannet med en blanding mellom pils og bayer, la mandelpotetene i bunnen på kjelen og resten i lag oppå, helte på ølet og lot det koke til kjøttet var mørt
Fårikål

Fårikål

Fårikål, Norgesnasjonalrett. Eg syns det er veldig godt med fårikål og aller best er den dagen derpå. Sånn gjer du det