Kikerter er noe jeg egentlig aldri har spist så mye av, men som jeg innser at jeg bør spise mer av. Jeg har testet min første rett med kikerter og selvfølgelig skal jeg dele den med dere
Selv om det her i Bergen ikke er noe strålende sommer- vær akkurat så går det jo ann å kose seg med is allikevel, og disse isoppskriftene kan nytes med god samvittighet - fri for tilsetningsstoffer og full av vitaminer
Så må du også ha noe som vil gi den skinnende effekten. D Du behøver en litt flytende pastafarge slik at du får rørt godt ut i gelatinen uten noen klumper
Der bakte vi gjerne noe godt i helgene, blant annet disse snurrene. Og det vil jeg bare ha sagt med én gang - det eneste lette med disse må være at de er mer lettvindte enn wienerbrød laget på ordentlig
Det er alltid gøy og utfordrende å gjøre noe nytt. Ofte går det samme igjen på mange av kakene så da jeg fikk spørsmål om nelliker så jeg muligheten til å lære meg noe nytt
* Her kan du bruke spiselig lim til å feste sløyfen, men noen ganger kan det være behov for noe sterkere så da bruker jeg Royal Icing (tykk masse av eggehvite og melis) som alltid gjør susen
Labneh er ganske enkelt yoghurt som er blandet med litt salt og så avrent i alt fra noen timer til et par-tre døgn, alt etter hvilken konsistens en ønsker
Noe lite og søtt man hiver i seg i farten eller fordi man bare MÅ ha noe. Jeg er en søtmoms, så deretter smakte jeg til med noen steviadråper (søtning) med smak av vanilje
Faktisk bare noen timer etter jeg la ut forrige innlegg, og vi stod på badet ferdig pyntet til å spise en bedre middag i Oslo, gikk vannet med et plask på badetgulvet