Jeg skrev tidligere i uka at jeg skulle komme med noen tips til hvordan du kan få til gode og sunne matretter samtidig som du unngår de dyreste ingrediensene, så her er noen matvarer jeg mener man alltid burde ha i kjøkkenskapene
Dette er tiden for å skjerpe seg å ikke spise søtsaker og andre ting som ikke er så sunt, derfor vil jeg gjerne legge ut alternativer til snop og chips osv
med grovt brød, jeg valgte åspise omeletten uten noe tilbehør. jeg er en av dem også…Noen legger en plan de klarer å leve med, men de fleste blir litt overivrig og legger lista alt for høyt, og faller av i vinterferien
Noen ernæringsmessige grunner er det så klart også. Tilsett chiafrø i smoothies og juicer Så øker du fiberinnholdet i drikken og legger et godt grunnlag for god tarmhelse
Knivskjell griller du enkelt med litt sjalottløk eller hvitløk, ognoen urter. En konsistens som både er fast, og minner om godt pølseskinn når du biter i dem, men ogsånoe bløtere, litt avhengig av hvor på skjellkjøttet du biter
), men kvaliteten på bildene jeg tok i morges var ikke noe god, så da får jeg prøve på nytt. Det er så innmari godt, superenkelt, sunt og billig, og helt perfekt om du er fattig student, men samtidig ønsker åspise sunt
Knivskjell griller du enkelt med litt sjalottløk eller hvitløk, ognoen urter. En konsistens som både er fast, og minner om godt pølseskinn når du biter i dem, men ogsånoe bløtere, litt avhengig av hvor på skjellkjøttet du biter
Når man kjemper, og opplever åfånoegodt ut av kampen sin -betyr ikke det nødvendigvis at man "bare" er i en "periode" hvor ting er "lettere" eller "bedre" -men at man er på et annet steg på veien, vil jeg si
" Jeg kan jo legge til at hovedsakelig såunngår jeg dette bevisst fordi jeg ikke ønsker at noen med spiseforstyrrelser eller et forstyrret spisemønsterog/eller kroppsbilde skal kopiere denne type uten og prøve det ut selv uten oppfølging/konkurransegrunn