Laget dette forleden når jeg var litt sugen pånoe søtt, og dette ble jo bare rene desserten. Mankan sikkert bruke annen yoghurt også, men denne er så utrolig god, og kombinasjonen av sitron og blåbær er helt himmelsk
Det pløyes med hest i vinmarkene for å lufte jorden for å legge til rette for høyest mulig bakteriell aktivitet i den øvre delen av jordlaget, men også for å kutte rotforbindelsene mellom vinstokkene slik at røttene utvikler dype rotsystemer, noe som igjen sikrer et stabilt næringsopptak uavhengig av årgangsvariasjoner
Noe det også ble. Rull den godt og tett sammen. Du kan velge om du vil dyppe de i litt sesamfrø for åfå litt annen tekstur og smak, Wasabi bruker jeg å blande i soyasaus, men det er opp til hver enkelt hva man liker
Kanskje dere også finner tips til noe annet en skjerm på en biltur i sommer. Når vi endelig setter oss i bilen begynner ferien, og vi har for første gang pånoen dager mulighet til å sitte sammen og slappe av litt
En annen ting jeg digger med matsmart er at vareutvalget hele tiden varierer, så her kanman følge med ukentlig på nye varer som kommer inn, og mankan gjøre noen skikkelig gode kjøp
Labneh er ganske enkelt yoghurt som er blandet med litt salt og så avrent i alt fra noen timer til et par-tre døgn, alt etter hvilken konsistens en ønsker
Hvis ikke såfår jeg vel finne pånoe annet. Selv har jeg planer om ålage helstekt and for første gang i kveld, men jeg er litt sent ute, så det spørs om det fortsatt er åfå tak i
Når det gjelder tilbehør så er potetsalat en klassiker, noe du ogsåenkeltkanlage selv. D Såmå jeg bare komme med et kinofilm-tips hvis noen har tenkt seg på kino i helgen, nemlig "Et helt halvt år"
Da er det bare å koke noen egg, dele med eggedeler, ha i litt finhakket purre/vår/pipe/gul løk, pepper og evt mer salt og blande i ønsket mengde majones for åfå det hele til å henge pent sammen
Jeg skrev tidligere i uka at jeg skulle komme med noen tips til hvordan du kanfå til gode og sunne matretter samtidig som du unngår de dyreste ingrediensene, så her er noen matvarer jeg mener man alltid burde ha i kjøkkenskapene