Er du så heldig å finne noe uten de to tingene, så har det jaggu meg melkeprodukter i seg. Skal man ha noe ferdiglaget inneholder det ofte glutenholdig mel, eller så er det egg i produktet
Tilsett sirup og noe av smøret, bland godt. Jeg laget noen store og noensmå rundinger. Bland godtmed en gaffel, press klumpene mot bollekanten for åfå det til å løse seg skikkelig opp i melken
Du kan også forme barer hvis du vil, eller bruke kakeformer til å lage noe morsomt. Resultatet vil alltid variere noe fra gang til gang med hjemmelaget mat, men det er ihvertfall et anslag
God på smak men ser ut som noe hunden har hatt ut av segGlad dette var en prøve, må bare le. Tilsett eggene, ett om gangen, og pisk godt mellom hvert egg
Enten kan du servere godt brød medgodt smør til mens hovedretten gjør seg klar, eller server det til middagen, om det i tillegg er noe du kan dyppe brødet i som en gryte, ja da er lykken komplett