Eltefrittbrød, grytebrødeller teknikken som internasjonalt ble kjent som noknead bread, er en uhyre populær brødbakingsteknikk som krever litt planlegging, men minimal innsats
Ikke knadd brød – noknead bread ellereltefrittbrød. Noknead bread – ikke knadd brød. Når du har brettet det noen ganger mot midten, pass på at det er nok mel, så det blir lett og få ut av gryten når det er stekt
Me er veldig glad i å laga «noknead bread«, altså eltefrittbrød ein lagar kvelden i forveien. Kort fortalt så rører du saman ingrediensane og lar det heva i romtemperatur natta gjennom
Jeg har laget eltefrittbrød for første gang, ellernoknead bread som det heter på engelsk. Du kan også tilsette hva du vil i brødet som hvitløk, nøtter, solsikkefrø, ost, eller som jeg gjorde med soltørkede tomater
Eltefrittbrød, kjelebrød, "Noknead bread" - kjært barn har mange navn. "Nohva-for-no' brød" sa du. Jeg har ett forsøk bak meg på å lage dette brødet glutenfritt, men i dag, i dag så lyktes jeg
Nokneadbrød har tatt nasjonen med storm, og har blitt svært populært. Nå er deigen nokså klissete. En annen oppskrift jeg anbefaler er Eltefritteplebrød med valnøtter, kanel og rosiner som av Eltefri bakst er min favoritt