Legg opp maten på nanbrødet ved å ta en rikelig mengde rømme i bunnen og en god porsjon kjøtt. Start med å marinere kjøttet i god tid og gjerne kvelden i forveien
Etter en rolig helg på sørlandet, kom vi hjem nokså tidlig søndags ettermiddag og bestemte oss at vi skulle ha chicken tandori som kombinert middag/kvelds, det ga meg jo absolutt muligheten til å stille med hjemmelaget nanbrød, hadde mye rester i kjøleskapet av kulturmelk, lettrømme og creme fraiche så jeg så mitt snitt i å tilby hjemmelaget nanbrød
Vanligvis brukes det yoghurt naturell, men jeg synes det smaker bedre med creme fraiche eller rømme. Varm nanbrød og topp med deilig og frisk raita av epler, minte gelè og rødløk
Server med ris og indisk nanbrød. Tilsett tomatpuré og la det surre med marinaden noen minutter. Yoghurt naturell eller rømme gir en syrlig balanse ved siden av krydderet i maten
Server med ris, raita, mangochutney og nanbrød. La det koke et par minutterog ha i fløte og rømme. En skikkelig god saus med indiske smaker er en av mine store favoritter
Jeg må innrømme at jeg begynner å bli ganske dreven på denne tikka masala middagen. Jeg serverte tikka masalaen med mango cutney, nanbrød og frisk salat også raitaen da
Serveres med raita, karriris, dampet brokkoliog pitabrød/nanbrød, hvilket jeg glemte denne gangen. En pose raita-miks røres ut i et beger med vegansk rømmeog settes i kjøleskap