Dette er en raw vegansk mangokake på nøttebunn, med nydelig jordbær gasur av norske jordbær. Raw mangokake medjordbærfyll (ingredienslisten er linket til produktene)
Til slutt brer du eggekremen over nøttebunnen, og dekorerer med valgfri pynt. Nøttebunn. pistasjnøtter er også ganske vanlig, mens Oliver valgte å ha jordbær på sitt stykke
Resultatet ble en nydelig supersunn rawfoodkake mednøttebunn, sjokoladekrem og jordbærkrem. Den fantastiske sjokoladekremen smelter på tungen og blandes perfekt medjordbærlaget i en herlig symfoni
Ha kokoskremen over nøttebunnen, og ha sjokoladebavaroisen over kokoskremen igjen. Vend inn de malte nøttene, og fordel blandingen utover et brett med bakepapir
Det er så mye godt i den at Syndens Hule er en god beskrivelse på saftig nøttebunn, gulkrem, firkløversaus, deilig fløtekrem og masse friske frukt og bær
Jeg kokte altså først opp 400g frossene jordbær og 400g frossene bringebær . Denne kaken fant jeg i en kokebok jeg har som heter "Den store kakeboka" av Sverre Sætre