Når deigen har hevet til ca dobbel størrelse kan du ta det ut av bakebollen og ut på benken. Når de har blitt gyldne påoversiden og undersidener de ferdigstekt
Når deigen har hevet til ca dobbel størrelse kan du ta det ut av bakebollen og ut på benken. Når de har blitt gyldne påoversiden og undersidener de ferdigstekt
Brødeterallerbestnårdeter helt ferskt, med god og sprø skorpe. Lik gjerne siden min på facebook slik at du fåroppdateringernår jeg legger ut nye og fristende oppskrifter, trykk isåfallpå facebook-logoen og trykk deretter ‘liker’
Når du har en aktiv surdeig erdetenklereå klargjøre den for bakst enn når bakte første gangen. Når man har gjort hele prosessen et par ganger, såerdetogså veldig enkelt
Når man bakersurdeigsbaksterdet alfa omega at man har en god surdeigsstarter. Nårdeter sagt så stelles min surdeig ved at den mates en til to ganger i uka og står i kjøleskapet resten av tiden